BKK Twilight Dancer Jigipää 2 kpl

6,50 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4251549191384 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

BKK Twilight Dancer Jigipäät 2 kpl

BKK twilight dancer on  erikoismuotoiltu jigipää joka soveltuu niin talvi- kuin kesäkalastukseen. Tämän jigipään runko muistuttaa rauskua sen muodon, silmien sijainin ja koukun muodostaman hännän johdosta.  Koukun muoto tekeekin uintiliikkeestä leijailevaaa jota kalat ei voi vastustaa. Tässä jigipäämallissa ei ole perinteistä paksua kaulusta, vaan perinteisen kauluksen sijaan koukun alapuolella on pieni koukku joka korvaa kauluksen. Tämä pieni kauluskoukku jolla me sitä kutsumme pitää jigin kiinni jämäkästi koukussa eikä se pääse irtoamaan. Kauluskoukku sopii erinomaisesti kapeisiin jigirunkoihin koska se ei halkaise jigiä kuten paksu, perinteinen kaulus.

Koukun alla on avattava lenkki johon voi ripustaa kolmihaarakoukun. Tämä on erittäin hyvä pilkinnässä. Mukana tulee kaksikappaletta UV kolmihaarakoukkuja.

BKK:n koukunvalmistus teknologia on omaa luokkaansa. Koukkujen laatu on tasaista ja korkealuokkaista. Koukut ovat erittäin terävät ja ne pitää terävyytensä hyvin. Sanotaankin että BKK tartuttaa kalan 100% varmasti.

Kun valitset BKK:n koukkuun tehdyn jigipään, niin sinulla on käsissäsi varmasti hyvä ja laadukas koukku jotka eivät petä tiukassakaan tilanteessa.

TEKNISET TIEDOT :
Tuotemerkki: BKK
Koukkujen koot:   1/0
Kolmihaarakoukkujen koot: 8 koon kolmihaara
Koukun tyyppi: 1-Haarainen jigikoukku, alla kolmihaarakoukku
Teroitus: Kemiallisesti teroitettu koukku
Määrä: 2 kpl jikigäitä, 2kpl kolmihaarakoukkuja
Paino:  6 g