TIETOSUOJASELOSTE

Suomen Erämetsästys tietosuojaseloste
23.3.2020
Suomen Erämetsästys noudattaa voimassa olevia lakeja ja asetuksia. Olemme sitoutuneet suojelemaan henkilötietojasi.
Suomen Erämetsästys kerää tietoja asiakkaistaan sekä verkkokaupan käyttäjistä, jotta se voi tarjota asiakkailleen parhaan mahdollisen palveluidensa käyttökokemuksen.

1.Rekisterinpitäjä

Suomen Erämetsästys (Y 1124750-0 )
Yhteystiedot :
Lempääläntie 11, 37600 VALKEAKOSKI

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa :
P. 040 564 0317
Email : asiakaspalvelu(at)erametsastys.fi

2.Rekisterin nimi ja rekisteröidyt

Suomen Erämetsästys asiakasrekisteri.
Rekisteriin kuuluvat henkilöt :
-henkilöt jotka ovat rekisteröityneet verkkokaupan asiakkaiksi
-henkilöt jotka ovat tehneet tilauksen
-henkilöt jotka ovat olleet yhteydessä Suomen Erämetsästys verkkokauppaan puhelimen tai sähköpostin välityksellä
tai jättäneet myymälässä yhteystietonsa tilauksen tai yhteydenoton yhteydessä.

3.Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittely ja keräys perustuu :
-Suomen Erämetsästys ja asiakkaan väliseen rekisteröityyn asiakassuhteeseen
-Asiakkaan antamaan suostumukseen
-Tilausten hoitamiseen
Henkilötietoja tarvitaan seuraaviin tarkoituksiin :
-Suomen Erämetsästys toiminnan ja palveluiden kehittäminen
-Asiakaskokemuksen ja laadun parantaminen
-Tuotepalautuksia ja takuukäsittelyjä varten ja väärinkäytösten estäminen
-Tilausten käsittelyyn
-Asiakkaille suunnattu viestintä kuten tiedotus- ja uutisointitarkoituksessa sekä markkinoinnissa, suoramarkkinointiin ja
sähköiseen suoramarkkinointiin.

4.Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot :
Henkilön etu- ja sukunimi
Yhteystiedot; osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
Ostohistoria
Yhteyshistoria ja tallenteet sähköpostin, puhelimen ja internetin välillä käydyistä keskusteluista
Tiedot tuotearvioinneista

5.Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja saadaan ensisijaisesti rekisteröidyltä asiakkaalta itseltään ja tilausta tehdessään. Asiakkaan itse ottaessa yhteyttä puhelimella, sähköpostilla, chatilla, messengerillä tai muutoin internetsovelluksen välityksellä ja uutiskirjeen tilauksen yhteydessä. Tietoja voidaan kerätä rekisterinpitäjän sähköisissä palveluissa evästeiden avulla.

6.Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään reksiterissä vain tarpeellisen ajan ja kunnes peruste henkilötietojen säilyttämiselle päättyy.
Tarvetta henkilötietojen säilyttämisen seurataan säännöllisin ajoin. Kirjanpitotositteiden säilytysaikaa koskeva lainsäädäntö velvoittaa säilyttämään tositteita kuusi vuotta tilikauden päättymisestä lukien. Säilytysajoissa noudatetaan kulloinkin voimassa olevaa lainsäädäntöä.

7.Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Luovutamme vain välttämättömimmät tiedot kolmansille osapuolille. Logistiikasta huolehtiville yrityksille, jotka toimittavat lähetykset asiakkaan sopimaan paikkaan. Tiedot maksuista huolehtiville yrityksille, laskuoperaattorille, perintäyhtiölle mikäli lasku täytyy saattaa perintään. Lisäksi luovutamme tietoja viranomaisille heidän pyynnöstään, mikäli lainsäädäntö näin vaatii.

8.Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

9.EVÄSTEET

Suomen Erämetsästys käyttää sivuillaan evästeitä.
Evästeillä kerätään seuraavia tietoja sivuillamme kävijöistä :
-selaamasi sivut sivustoillamme
-kellonaika
-verkko-osoite josta olet tullut sivuillemme
-selaintyyppi
Pystymme palvelemaan asiakastamme paremmin ja asiakkaamme saavat paremman ostokokemuksen.
Evästeiden käyttötarkoitus : Asiakkaan tunnistaminen, ostostapojen kehittäminen

10.HENKILÖTIETOJEN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Suomen Erämetsästys henkilötietoja säilytetään lukituissa tiloissa. Henkilötietoihin on pääsy vain Suomen Erämetsästys omilla työntekijöillä. Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja asianmukaisesti.
Lisäksi henkilötiedot on suojattu asianmukaisella palomuurilla, salasanoin ja teknisin suojauksin. Kaikki jotka meillä käsittelevät henkilötietoja ovat vaitioloon ja henkilötietojen luottamukselliseen käsittelyyn sidottuja.

11.Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus milloin tahansa tarkastaa omat tiedot jotka on tallennettuina rekisteriin ja saada niistä kopiot.
Pyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisteriä ylläpitävälle henkilölle. Mikäli haluat tarkistaa omia tietojasi tai poistaa ne kokonaan niin ota yhteyttä meidän rekisterinpitäjälle. Tai jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, ota yhteys asiakaspalveluun, asiakaspalvelu(at)erametsastys.fi.
Rekisterinpitäjä korjaa tarvittaessa puutteellisen tiedon, poistaa tarpeettoman tai vanhentuneen henkilötiedon rekisteröidyn vaatimuksesta.