METSÄSTYSKOIRATARVIKKEET

Koiran huomioliivit ja kelluttavat GPS huomioliivit

KarDog Raipe GPS huomioliivin taskuun saa tutkan kiinnitettyä helposti. KarDog Jehu kelluttava GPS huomioliivi tuo tämän lisäksi hyvän turvan koiralle kelluttavan ominaisuutensa avulla. Raipe GPS ja Jehu GPS huomioliivin koot ovat ajaville koirille. KarDog Saga GPS kelluttava huomioliivi mäyräkoirille, beagleille ja dreevereille.

KarDog Jeri Risucamo kelluttava huomioliivi on kehitetty Team Karhukoplan kanssa ja tarjoaa monia eri kokoja: S, M, L ja XL.

KarDog Ruska huomioliivi on kevyempi, heijastimilla varustettu vaihtoehto. KarDog Sulo GPS huomioliivi on hyvä vaihtoehto silloin, kun koiran ei tarvitse pitää tutkapantaa. KarDog Jeri kelluttava huomioliivi on kevyempi vaihtoehto kelluttavista huomioliiveistä.

 

Koiran huomioliivit tehostaa koiran havaitsemista metsässä ja parantaa autoilijaa näkemään tielle mahdollisesti säntäävän koiran. Kelluttavat GPS huomioliivit auttavat, jos koira joutuu veden varaan.

Koirantaluttimet ja koiranvaljaat

KarDog IITA koirantalutin ja kahdelle koiralle KarDog Laaki koirantalutin: Oranssi, 140 cm pitkä ja 2 cm leveä remmi. Laakissa jakajan remmien pituus 8 cm. Remmin koko matkalla on heijastin. Taluttimessa vapaasti liikkuva rengas, jolloin remmi on helppo kiinnittää esimerkiksi puun ympäri. BGB lukko koiran kytkemiseen ja kädensijassa liipasinlukko.

KarDog Hulda camo koiranvaljas: Oranssit pehmusteosat, musta-harmaat camoremmit ja heijastimet molemmin puolin rintaa. Edessä O-rengas, mikä mahdollistaa valjaiden käytön myös reaktiovaljaina. Säädöt pään- ja rinnanympärykseen ja ns. irtonainen rintaremmi, joka antaa koiran lenkkeillä jouhevasti. Koot XS, S, M ja L.

 

Koirantaluttimella on helppo kuljettaa koiria metsässä ja pehmustettu koiranvaljas on mukavan tuntuinen koiran päällä.

Tervaskanto tuotteet metsästyskoirille

Tervaskanto Eläinten Pihkasalva sopii hyvin ajavien koirien tassujen hoitoon ja ihovaurioille. Antibakteerinen pihkasalva edistää haavan, vaurioituneen ihon ja tulehduksen paranemista.

Tervaskanto Eläinten Tervalaastari suojaa eläinten haavoja lialta ja hyönteisiltä. Pihkan sisältämät lignaanit ja kumaarihapot nopeuttavat haavojen paranemista ja sillä on tulehdusta ehkäisevä vaikutus.

 

Tervaskanto pihkasalva tassujen hoitoon ja Tervaskanto tervalaastari haavojen suojaamiseen.