VAKUMOINTI
Vakumointi tarkoittaa prosessia, jossa ilma poistetaan esimerkiksi pussista tai pakkauksesta, jolloin aineen säilyvyys paranee ja tila pienenee. Tyhjiöpakkaaminen eli vakuumointi yleisesti parantaa elintarvikkeiden säilöntä-aikaa jopa viisinkertaiseksi perinteisiin säilytysmenetelmiin nähden. Pakkaukset myös vievät vähemmän tilaa kuin perinteiset pakkauspussit tai muovirasiat. Tyhjiöpakkaaminen auttaa myös säilyttämään tuotteiden aromit ja maut paljon paremmin mitä perinteiset pakkaukset. Useat sanovatkin, että esim. hirvenliha tai lohi säilyttää makunsa niin hyvin tyhjiöpakatussa pakkauksessa että sen luulee olevan tuoretta. Tyhjiöpakkaaminen on myös erinomainen tapa säilöä muitakin tuotteita kuten retkeilyvarusteita, tekstiilejä, tavaraoita yms.
Näytetään kaikki 6 tulostaSorted by price: high to low