Riistakamera NiteForce Mini 20MP HD

79,00 

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6430061581189 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

NITEFORCE Mini 20MP on markkinoiden pienin ja kompaktein riistakamera

Minikokoinen riistakamera soveltuu loistavasti riistakamerakäyttöön tai valvontaan.

Pienen koon ansiosta kamera on huomaamaton, joten riistaeläimet eivät juuri välitä peinestä, äänettömästä, hajuttomasta riistakamerasta. Soveltuu monenlaisiin valvontatehtäviin mm. rakennustyömaat, venesatamat, kesämökit, metsäkoneiden ympäristö jne.

PIENEN KOON ANSIOSTA HELPPO PIILOTTAA MAASTOON !
NITEforce Mini riistakameran tekniikka on saatu pakattua pieneen tilaan ominaisuuksista tinkimättä. Minikokoinen kamera piiloutuu maastoon ja pihaympäristöön todella helposti ja tekee sen huomaamattomaksi. Ulkopuolisten on erittäin vaikea havaita sitä maastosta. Se on edullinen riistakamera jossa kaikki oleellinen on pienessä paketissa!

20MP KUVARESOLUUTIO JA HD VIDEOT
SD muistikortille tallentuvat kuvat 20MP kuvaresoluutiolla tai 10sek pituiset HD (720P) videot. Kuvatut päiväkuvat sekä päivävideot tallentuvat väreissä ja yökuvat sekä yövideot tallentuvat mustavalkoisina inframusta salaman ansiosta.

24LED INFRAMUSTA SALAMA
NITEforce Mini riistakamera on varustettu 24 inframusta salama LED:llä. Inframusta salama on huomaamaton joka on ehdoton ominaisuus mikäli kameraa käytetään valvontakäytössä! Salaman kantama optimiolosuhteissa jopa n. 15.m saakka.

PIR LIIKETUNNISTIN
NITEforce Mini on varustettu lämpöliikkeen havaitsevalla PIR liiketunnistimella. Kun kameran etupuolella on lämpöliikkuva kohde kuten eläin tai ihminen, liiketunnistin reagoi siihen nopeasti ottaen kuvan tai videon kohteesta. Liiketunnistin kantaa optimiolosuhteissa jopa n. 15m saakka ! PIR liiketunnistimen nukkumisviivettä voidaan säätää välillä 5sek – 600sek.

KÄYTTÖVALIKKO
NITEforce Mini riistakameran käyttövalikkoa voidaan käyttää helposti ymmärrettävien ikonien avulla. Laitteen mukana toimitetaan selkeä suomenkielinen ohjekirja.

LCD NÄYTTÖ
NITEforce Mini on varustettu ohjelmointiin tarkoitetulla LCD näytöllä. Näytön avulla laitteen eri asetusten ohjelmointi onnistuu helposti myös kohteessa.

SD MUISTIKORTTI
NITEforce Mini tukee tavallisia 2GB – 32GB SD muistikortteja. Isolle SD muistikortille mahtuu runsaasti kuvia ja videoita. Jokaiseen otettuun kuvaan tallentuu automaattisesti päivämäärä- ja kellonaikatiedot (aikaleima) niin tiedät milloin kyseinen kuvaus on tapahtunut.

NITEforce Mini kamera voidaan kiinnittää myös jalustaan, kameran aalapuolelta löytyy ruuvikierteet kiinnikettä varten.

Tuotteen takuu 1 vuosi (12kk) valmistus ja materiaalivirheille. Toimitus sisältää suomenkielisen käyttöohjeen. Tuote on CE, FC ja RoHs hyväksytty.

– Markkinoiden pienin 20MP HD riistakamera
– 20MP kuvaresoluutio
– HD (720P) video
– LCD näyttö ohjelmointiin
– Paino : Vain 155 g
– Maastoon naamioituva musta värisävy (kuvassa)
– Huomaamaton inframusta salama yökuvaukseen
– Kuvausviive liikkeestä n 1sek.
– Kuvat ja videot tallentuvat 2GB – 32GB SD muistikortille (ei mukana)
– Videon pituus: 10 sek
– Säädettävä PIR liiketunnistimen nukkumisviive otosten välillä: 5sek – 600sek (10min)
– Kuviin tallentuu kuvausaikaleima
– Paristot: 6kpl 1.5V AA alkaliparistot (ei mukana)
– Säänkestävä rakenne (IP66)
– Käyttölämpötilat: -15°C … +40°C
– Toimintailmankosteus: 5% – 90%
– Ulostuloportit: SD muistikortti
– Mukana: kiinnitysvyö, suomenkielinen käyttöohje