Kuori tarjoilulautanen

79,90 

Haapapuusta käsityönä valmistettu uniikki ja tyylikäs tarjoilulautanen tarjoiluun ja  ruokailuun juhlalatilaisuuksiin kotiin, yrityksiin lahjaksi ja arkikäyttöön.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 160861100010 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kuori tarjoilulautanen on käsityönä valmistettu, ruokailuun ja tarjoiluun

Monikäyttöinen haapakiekosta käsityönä valmistettu uniikki tarjoilulautanen. Näitä upeita lautasia käytetään ruuan tarjoilussa ja ruokailuun, koska koko ateria mahtuu lautaselle kerralla. Lautasta voidaan käyttää riistaruokien, kokonaisen savustetun lohen, leikkeleiden, juuston ja leipien tarjoiluun. Lautaset on valmistettu pintakäsitellystä haavasta. Kestävät hyvin jokapäiväistä käyttöä. Raaka-aineena on käytetty suomalaista haapapuuta joka on hankittu tehtaan lähietäisyydeltä. Jokainen puu on tarkkaan valittu yksilöllisesti. Haapapuun kaarnaa tulee varjella varovasti puuta kaadettaessa.

Kuori-lautanen tukee suomalaista uniikkia käsityöosaamista ja suomalaista yrittäjyyttä. Lautasen kupera muoto on saatu aikaan puun kuivatusprosessin lopputuotteena. Elintarvikekäyttöön lautanen on pinnoitettu öljypohjaisella pinnoitteella, joka suojaa lautasta pestäessä.

Uniikki suomalainen lautanen on upean muotonsa ja tyylikkyytensä ansiosta päässyt moniin arvovaltaisiin tilaisuuksiin. Tarja Halonen, Sauli Niinistö ja Alexander Stubb ovat käyttäneet sitä vienninedistämistuotteena. Lautasia on toimitettu ympäri maailmaa esim. Japanin presidentti ja Paavi ovat saaneet tämän lahjaksi.

TARJOILULAUTANEN

Lautasen pituus noin 49 cm ja leveys noin 21 cm. Pituus ja leveys vaihtelee koska jokainen lautanen on uniikki yksilö aidosta puusta.

Lautanen on pakattu kuvalliseen myyntipakkaukseen yksittäispakattuna.