Valitse sivu

Dovrefjell Jakt Vision 35L reppu

79,90 

 Dovrefjell Jakt Vision 35 litran reppu on  valmistettu laadukkaasta sarka / huopakankaasta. Hiljainen, kahisematon eräreppu.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7071217021839 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Dovrefjell Jakt Vision 35 L reppu on valmistettu sarka / huopakankaasta.

METSÄSTÄJÄN KÄYTTÖÖN SUUNNITELTU REPPU.

Jakt Vision -reppu sisältää paljon käyttöä helpottavia teknisiä ominaisuuksia. Reppu on helppo kiristää sopivaksi omalle selälle olkahihnoissa olevien sivukiristysremmien avulla.

Pehmusteet
Dovrefjell Jakt Vision – repun anatomisesti muotoillut olkahihnat on valmistettu tukevasta kumiverkosta ja ne tuntuvat miellyttäviltä olkapäillä. Vyötäröremmi on pehmustettu mukavaksi käyttää ja siinä on tukeva pikalukko. Selkää vasten tuleva osa on hyvin tuettu ja lähes irrallaan selästä, jotta hiki pääsee hyvin haihtumaan.

Taskut
Jakt Vision-repun molemmille puolille tulevissa vyötärötuissa on isot taskut, joissa vois säilyttää puhelimen , avaimet, pikkutavarat ym.

Itse iso päätasku aukeaa repun yläosan vetoketjusta. Repusta löytyy myös iso etutasku ja useita vahvoja lenkkejä joihin voit ripustaa vaikka makuupussin, kuksan tai varakengät.

Tavaraverkko
Jakt Vision-repun mukana tulee erillinen tavaraverkko joka kiinnitetään repun etuosan lenkkeihin. Verkkoon voit laittaa vaikka ylimääräiset kengät.

Sadesuoja
Jakt Vision- repun mukana tulee myös sadesuoja. Sadesuojalle on oma tasku repun pohjassa, josta se on nopea laittaa repun päälle sateen yllättäessä.

Juomarakko
Repun sisällä selkää vasten on erillinen koko repun mittainen tasku juomarakolle. Repun yläosaan on myös tehty oma reikä rakon letkulle, joten letkua varten ei tarvitse jättää repun vetoketjua raolleen.

  • Repun tilavuus : 35 litraa
  • Säädettävät olkahihnat
  • Paino : 1,3 kg
  • Paikka juomarakolle ja oma kolo letkulle
  • Pehmustettu vyötäröremmi, jossa isot taskut.
  • Selkäosassa ilmakanavoitu pehmustelevy
  • Sadesuoja mukana repun pohjataskussa
  • Materiaali : pehmeää huopakangasta